bemanningsläkare-sjukvården-läkare-undersköterska-patient

Konsult

Hos oss på LäkarLeasing kan du hyra konsulter inom vården, oavsett om du är i behov av bemanningssjuksköterskor, läkare eller undersköterskor. Vi har bemannat den svenska vården med över 150 000 uppdragsveckor sedan vi grundades 2005. Dagligen registrerar sig nya konsulter hos oss och i vår databas har vi nu över 50 000 läkarkonsulter och sjuksköterskekonsulter registrerade.

Du styr dina konsultuppdrag

När du blir konsult via vår vårdbemanning i Sverige har du möjlighet att styra över din arbetssituation. Som sjuksköterska eller läkare besitter du värdefulla kunskaper som sjukvården behöver och måste ta tillvara på för att Sveriges sjukvård fortsättningsvis ska kunna hålla en hög standard.

Vår uppgift som bemanningsföretag inom vården är att förse vårdgivare över hela landet med rätt kompetens på rätt plats. När du arbetar som konsult via oss får du möjlighet att själv styra över din vardag och hur, när och var du ska arbeta.

Kanske är du pensionerad sjuksköterska sedan en tid tillbaka och vill ut i arbetslivet igen, eller har du helt tröttnat på att alltid befinna dig på samma plats vid samma tid. Oavsett vem du är och vilken livssituation du har så har du möjlighet att ändra på den genom att börja arbeta som konsult. Du anger då önskemål som när, hur och var du vill arbeta. Därefter matchar en av våra rekryterare dig med någon av våra vårdgivare. Uppdragen kan handla om allt från enstaka pass på en vårdcentral till ett uppdrag på ett år på en annan ort. Bara du själv väljer hur du vill arbeta.

Bli konsult och få högre ersättning för ditt arbete

När du som sjuksköterska eller övrig vårdpersonal börjar arbeta som konsult via vår vårdbemanning får du en ersättning som är betydligt bättre än om du är anställd av sjukvården i kommun eller landsting. Du får din lön som konsult senast tio dagar efter avslutad arbetsvecka.

Som ledande företag inom sjukvårdsbemanning i Sverige är vi stolta över att kunna erbjuda en marknadsmässigt hög lön för dig som konsult. Upplägget anpassas efter dig som individ så att varje konsult får den ersättning som bäst motsvarar dina erfarenheter och kompetenser. Den ersättning du får kan variera vilka baseras på ett flertal olika punkter:

  • Din kompetens inom ditt specifika område
  • Din erfarenhet som sjuksköterska eller vårdpersonal
  • De villkor du önskar inför varje konsultuppdrag
  • Uppdragets omfattning och längd
  • Eventuella rese- och boendekostnader
  • Den vårdgivare du kommer arbeta hos

Skicka intresseanmälan för att börja arbeta som konsult

Genom att börja arbeta som konsult hos oss på LäkarLeasing får du själv möjligheten att bestämma mer över din tid och ditt arbetsliv. Nedan har vi listat ett par omdömen från våra sjuksköterskekonsulter:

En av rekryterarna ringde mig och var väldigt tillmötesgående, enkel och trevlig. Andra företag har kontaktat mig tidigare men jag fastnade för bemötandet här. Rakt och ärligt. Inga krusiduller. Samarbetet fungerar bra och det är lätt att få tag på er när man har frågor. Kontakten med min bemanningsansvarig är klockren.

Mia, 47 år, sjuksköterska.

Kommer ihåg mitt första uppdrag då min erfarna handläggare ordnade jobb, resan, boende mm på bara några timmar, det kändes fantastiskt! Allting fungerade utan krångel. Det var det som gjorde att jag fortsatte arbeta för LäkarLeasing.

Hasmira, 51 år, sjuksköterska.
Skicka din intresseanmälan till oss så återkommer vi med mer information kring hur det är att arbeta som konsult!