bemanningssjuksköterskor-arbetar-sjukvården

Sjuksköterska

Det är mycket tack vare dig som sjuksköterska, läkare och undersköterska som bidrar till att vi i Sverige hör till de länder som har bäst sjukvård i världen. Är det så att du letar jobb inom vården men vill inte bli anställd av en vårdcentral, kommun eller landsting kanske ett arbete som bemanningssjuksköterska kan vara något för dig. Du får mer förmånliga villkor, en bättre lön som sjuksköterska samt har möjlighet att själv välja dina egna uppdrag.

Stort behov av bemanningssjuksköterskor

Idag råder det brist av framförallt kompetenta sjuksköterskor inom den svenska sjukvården. Det kan handla om att man inte har tillräckligt med resurser att täcka upp en vårdcentral, som när det uppstår sjukdom bland personalen eller när arbetsbelastningen ökar. Då är det många vårdgivare som är i stort behov av bemanningssjuksköterskor som har möjlighet att rycka in i arbete.

När du arbetar som bemanningssjuksköterska via oss på LäkarLeasing har du möjlighet att själv styra dina arbetstider. Du bestämmer när, var och hur du vill arbeta. Resten sköter våra handläggare. När du arbetar som bemanningssjuksköterska för oss arbetar du som konsult inom sjukvården. Detta innebär att du är rekryterad av oss och sedan uthyrd för ett eller flera specifika uppdrag.

Vi är stolta över att kunna förse Sveriges sjukvård med rätt personal på rätt plats vid rätt tillfälle. Med vår hjälp kan vi både förmedla jobb inom vården samt bidra till en bättre och tryggare vård för alla.

Som sjuksköterska väljer du själv uppdrag vi matchar dig med

Det många tycker är mest fördelaktigt med att arbeta som bemanningssjuksköterska är möjligheten att själv kunna styra sina arbetstider utifrån vad som passar sig själv och sin livsstil bäst.

Som sjuksköterska är du eftertraktad på arbetsmarknaden och med hjälp av vårt bemanningsföretag kan vi hitta och matcha dina kompetenser med rätt vårdgivare. Som en kvalitativ vårdbemanning i Sverige är vi även stolta över att kunna erbjuda dig skräddarsydda villkor som sjuksköterska. Det innebär att vi anpassar villkoren efter konsultuppdragets upplägg och vad du har behov av. Du kan helt enkelt styra väldigt mycket av din tid och bestämma var i landet du ska arbeta genom att bli konsultsjuksköterska.

Fördelar att arbeta som bemanningssjuksköterska

Som bemanningssjuksköterska har vi givetvis flera förmåner vilka skapar trygghet och säkerhet för dig som konsult.

  • Du får tjänstepension
  • Du får semesterersättning
  • Du får sjuklön
  • Du är ansvarsförsäkrad och olycksfallsförsäkrad

Få en bra lön som sjuksköterska – bli konsult

Som sjuksköterska gör du ett fantastiskt arbete som dagligen bidrar till ett friskt och hälsosamt land. Detta är självklart något som ska belönas.

Arbetar du som bemanningssjuksköterska via oss får du en hög ersättning för att jobba inom vården. Vi kan också skryta med att lönen du får av oss är (betydligt) högre än den lön du får om du är anställd av kommun eller landsting. När du arbetar som konsultsjuksköterska för oss får du din lön senast tio dagar efter avslutad arbetsvecka.

Det är ingen tillfällighet att vi på LäkarLeasing är störst inom vårdbemanning i Sverige, utan det handlar om att vi tar hand om våra konsulter för att ge dem de bästa förutsättningarna för att lyckas med sina uppdrag. Vi ger dig som sjuksköterska förmånliga villkor, bättre förmåner och en bra lön. Lönen du får styrs av dina erfarenheter, kompetenser och eventuella specialistområden. Vi listar även fler faktorer nedan som påverkar lönesättningen:

  • Vilken kompetens du har inom ditt specifika område
  • Din erfarenhet som sjuksköterska
  • Villkor du vill ha inför varje konsultuppdrag
  • Uppdragets omfattning och längd
  • Eventuella rese- och boendekostnader
  • Den vårdgivare du kommer arbeta hos

Har du frågor kring din lön som sjuksköterska eller andra tankar kring hur ett uppdrag går till är du välkommen att kontakta oss.

Skicka intresseanmälan för att bli bemanningssjuksköterska

Du är mer än välkommen att skicka en intresseanmälan till vårt bemanningsföretag. Vår vårdbemanning i Sverige fokuserar på att förse vårdgivare med rätt kompetens för att täcka det växande behovet av vårdpersonal. Våra handläggare är noga med att matcha rätt kompetens och sjuksköterska med rätt uppdrag.

Har under 1 1/2 år provat några olika bemanningsföretag med varierande resultat, kände att jag fick bra kontakt med LäkarLeasing. Behöver ha lång framförhållning då jag har familj och måste kunna planera mitt arbete för att logistiken ska fungera hemma. Det tycker jag fungerar bra med LäkarLeasing.

Sara, 43 år, sjuksköterska.

Jag har kommit fram till att jag helst vill arbeta för LäkarLeasing då det är seriöst, tryggt och säkert ur flera aspekter.

Carina, 63 år, sjuksköterska.
Hör av dig till oss med din intresseanmälan. Vi besvarar gärna frågor du kan tänkas ha inför ett konsultuppdrag som sjuksköterska!