Om oss

Vi på LäkarLeasing är ett pålitligt bemanningsföretag och förser dagligen svensk sjukvård med kompetent personal. För oss har visionerna varit tydliga hela vägen från start – att bli störst inom bemanning inom sjukvården och att rekrytera samt hyra ut konsulter inom sjukvården.

Störst inom vårdbemanning i Sverige sedan 2005

Året var 2005 då LäkarLeasing grundades för att möta det ständigt växande behovet av läkare som kunde ta sig an konsultuppdrag inom sjukvården. Sedan dess har verksamheten expanderat och under 2011 började vi även rekrytera sjuksköterskor för att bli mer inriktade mot bemanningssjuksköterskor.

Idag är vi störst inom vårdbemanning i Sverige. Vi förser privata och offentliga vårdgivare med kompetent personal runtom i hela Sverige. Varje vecka förser vi den svenska sjukvården med över 400 läkare och bemanningssjuksköterskor.

Vi säkerställer rätt kompetens på rätt plats och tillfälle

Som vårdbemanningsföretag binder vi samman bemanningskonsulter med olika vårdgivare runtom i Sverige. Vårt mål är att få till ett så smidigt utbyte av tjänster och kompetens som möjligt. Detta för att kunna förse den svenska sjukvården med rätt kompetens, på rätt plats och vid rätt tillfälle.

Vi genomför alltid noggranna kontroller när vi rekryterar bemanningssjuksköterskor, läkare, undersköterskor så att våra konsulter hittar jobb inom vården på egna villkor.

Välkommen att kontakta oss på LäkarLeasing för att veta mer om vår kvalitativa vårdbemanning i Sverige. Vi erbjuder korta och längre konsultuppdrag åt läkare och sjuksköterskor.